Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ ΤΟΥ ΑBC

Κάπελα πιάσε και ένα τσαϊ!
Μιλώντας στο ABC, o λίβυος ηγέτης δήλωσε ότι "ο λαός με αγαπά,θα πέθαινε για μένα".  


Η συνέντευξη δόθηκε στον παραλιακό δρόμο ''Κορνίσε'' της Τρίπολης, σε μια ταβέρνα!

Ο Καντάφι ανέφερε ότι όλος ο λαός τον αγαπά, ενώ υποστήριξε ότι στην Τρίπολη δεν πραγματοποιούνται διαδηλώσεις εναντίον του. Πρόσθεσε δε ότι οι άνθρωποι του θα δώσουν τη ζωή τους γι' αυτόν, ενώ κατηγόρησε τους ξένους ηγέτες ότι θέλουν να επαναφέρουν την αποικιοκρατία στην περιοχή.

Ο λίβυος ηγέτης υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει στους δρόμους, βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, τα οποία τους χορηγεί η Αλ Κάιντα!

Δήλωσε προδομένος από τα κράτη της Δύσης, με τα οποία, όπως είπε, είχε «χτίσει» μια σχέση εμπιστοσύνης τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά τον πόλεμο στο Ιράκ όταν ....

..παρέδωσε όλα τα όπλα μαζικής καταστροφής που κατείχε ο στρατός του. Επίσης επανέλαβε ότι τα αεροπλάνα του δεν έριχναν σε διαδηλωτές αλλά κατέστρεψαν με βόμβες αποθήκες πυρομαχικών ώστε να μην πέσουν στα χέρια αντιπάλων του.


Κατηγόρησε τις δυτικές κυβερνήσεις πως προσπαθούν να εποικήσουν τη Λιβύη. Για το αν προτίθεται να εγκαταλείψει τη Λιβύη, γέλασε και είπε: «ποιος εγκαταλείπει την πατρίδα του;»_
farmaki .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου