Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ....SEX STO ΜΕΤΡΟ ΒΙΕΝΝΗΣ...

....21 αιώνας.
Ανενόχλητο ένα ζευγάρι , που προφανώς δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τις ορέξεις του, αποφάσισε να κάνει σεξ σε βαγόνι του μετρό της ΒΙΕΝΝΗΣ (πατήστε εδώ με ευθύνη σας για να δείτε το video), μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, οι οποίοι τους αποθανάτισαν σε βίντεο αλλά και φωτογραφίες!

Απ’ότι φαίνεται το παθιασμένο ζευγάρι πιθανόν....

... να ήταν μεθυσμένο ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ή απλά ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Το γεγονός πάντως με τις φωτογραφίες και τα βίντεο δεν τους ενόχλησε καθόλου, ούτε βέβαια οι επευφημίες των άλλων ανθρώπων μέσα στο μετρό.
Εκπρόσωπος της Wiener Linien, της δημόσιας υπηρεσίας μεταφορών της αυστριακής πρωτεύουσας, δήλωσε ότι “κάτι τέτοιο συνέβη πρώτη φορά στα τρένα μας. Κάνεις από τους παρευρισκομένους δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία” και πρόσθεσε ότι είναι αδύνατο να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά.

Τι, σαν εμάς τους οπισθοδρομικούς, εμείς αν αποφασίζαμε να συνουσιαστούμε με το έτερον ήμιση στο μετρό ΑΘΗΝΩΝ δύο πράγματα θα συνέβαιναν ή θα καταλήγαμε σε swinger party (κοινώς παρτούζα, χωρίς την θέληση μας) ή θα κολάγαμε απο την βρώμα από τέτανο μέχρι κοξάκι!_
farmaki

1 σχόλιο: