Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ

ΙΔΡΩΣΕΙ, ΞΕ-ΙΔΡΩΣΕΙ ...ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ!
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα προσαχθεί σε δίκη με την κατηγορία οτι πλήρωσε για σεξ ένα 17χρονο κορίτσι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε την πολιτική του θέση για να προσπαθήσει και να το καλύψει
Η Cristina Di Censo, μια δικαστής του Μιλάνου, εξέδωσε το κατηγορητήριο την Τρίτη. Η δίκη πρόκειται να αρχίσει στις 6 Απριλίου.
Ο 74χρονος δισεκατομμυριούχος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του, λέγοντας ότι είναι πολιτικά υποκινούμενες. 
Οι εισαγγελείς της αγωγής κατά του Μπερλουσκόνι ισχυρίζονται οτι πλήρωσε για σεξ με ...
....«σημαντικό αριθμό» νεαρών γυναικών, συμπεριλαμβανομένων της Μαρόκινης χορεύτριας με το παρατσούκλι ''Ρουμπίνι'' , η οποία ήταν 17 χρονών την εποχή εκείνη.
Αλλά ο Μπερλουσκόνι και η Ruby, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Karima El Mahroug, και οι δύο αρνήθηκαν την ''ερωτική τους συνεύρεση'', οι υποστηρικτές του πρωθυπουργού λένε ότι βοήθησε την απελευθέρωσή της από τη φυλακή, επειδή πίστευε ότι ήταν συγγενής του Χόσνι Μουμπάρακ!Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, χιλιάδες γυναίκες συσπειρώθηκαν στη χώρα κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι εξευτελιστική.
Ο πρωθυπουργός έχει δεχθεί επίσης πίεση από το Βατικανό και την Confindustria, το κύριο επιχειρηματικό λόμπι της Ιταλίας. 

Η απόφαση της Τρίτης δείχνει ότι η Di Censo πιστεύει ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για άμεση δίκη, η οποία παρακάμπτει το στάδιο της προκαταρκτικής ακρόασης.
Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να αντιμετωπίσει έως και 15 χρόνια στη φυλακή, αν κριθεί ένοχος. _

farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου