Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖ ΜΑΦΙΑ?

Γράφει ο βασίλης XHTOΣΒαθιά χωμένος στον υπόκοσμο της νύχτας φέρεται να ήταν ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός που εκτελέστηκε στις 3.30 χθες τα ξημερώματα στην οδό Σόλωνος στην Καλλιθέα. Φεύγοντας το άγχος του δολοφόνου που γάζωσε με Καλάσνικοφ το σταθμευμένο και παλιό Mercedes του 3οχρονου, ήταν αν κατάφερε να σκοτώσει εκτός από τον οδηγό και τον Αλβανό συνοδηγό. Ο 26χρονος που χαροπαλεύει είναι ίσως ο μοναδικός που γνωρίζει με λεπτομέρειες ποιοι ήθελαν να σκοτώσουν τον ένστολο που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας. Ο Ειδικός Φρουρός είχε μπλέξει με τη ροζ μαφία που διακινεί τηλεφωνικά Ρωσίδες πόρνες στην Αθήνα, σπίτι το σπίτι, ξενοδοχείο το ξενοδοχείο. Λέγεται μάλιστα πως ο.....
.. Αλβανός έπαιζε τον ρόλο στου "ταξιτζή" και κάθε φορά μετέφερε ετοιμοπαράδοτη την "πίτσα" όπου το γραφείο γνωριμιών τον καλούσε να μεταβεί.

Ο Ειδικός Φρουρός του αστυνομικού τμήματος Καλλιθέας όμως πιο πριν είχε περάσει και από την μεγάλη των "Μπράβων σχολή". Ήταν μάλιστα και σωματοφύλακας παλαιότερα, επιχειρηματία που διατηρεί γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Νέα Σμύρνη. Και η νυχτερινή ζωή όμως κύκλους κάνει.Ο επιχειρηματίας αυτός τη δεκαετία του 1990 είχε πυροβοληθεί από τον αιμοσταγή δολοφόνο Βασίλη Σούφλα, του διαβόητου "Συνδικάτου του Εγκλήματος". Την εντολή μάλιστα φέρεται να είχε δώσει ο νεκρός πλέον Αρχινονός Θέμης Καλαποθαράκος [φωτο] ύστερα από μια χοντρή παρεξήγηση που είχε γίνει στο ξακουστό PLAYBOY της Λεωφόρου Συγγρού. 
Και μια λεπτομέρεια, ο Ειδικός Φρουρός το είχε πάρει το μήνυμά του αλλά δεν πρόσεξε. Πριν λίγο καιρό του είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό. Για την ενέδρα που στήθηκε στην οδό Σόλωνος ο δολοφόνος χρειάστηκε να αδειάσει τη γεμιστήρα από το Καλάσνικοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου