Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για μεγάλο αριθμό πλαστών χαρτονομισμάτων και κλοπές σε οικίες και καταστήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (04-02-2011) στην Κομοτηνή, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • -χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας συνολικού ποσού (9.020) ευρώ και συγκεκριμένα (2) χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, (146) των 50 ευρώ και (76) των 20 ευρώ,
    -μεγάλος αριθμός συσκευών (οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.),
    -κλειδιά οχημάτων,
    -ένα περίστροφο κρότου αερίου και
    -το χρηματικό ποσό των (19.400) ευρώ, που προέρχεται από εγκληματικές ενέργειες.
Στη συνέχεια σε ....
...νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δεύτερη οικία του 36χρονου δράστη, αλλά και στον εξωτερικό χώρο-αυλή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-μεγάλος αριθμός εργαλείων (ηλεκτρική αντλία νερού, κλαδευτήρια ηλεκτρικό δράπανο κομπρεσέρ, μπαταρίες αυτοκινήτων, ηλεκτρογεννήτριες κ.α.),
-ένα αεροβόλο τυφέκιο και
-ένα πιστολέτο αερίου
-τρία (3) κλεμμένα οχήματα (δύο επιβατηγά και ένα κλειστό Ι.Χ. φορτηγό).

Τα ανωτέρω, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, αποτελούν προϊόντα κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τετράμηνο στην ευρύτερη περιοχή μας σε οικίες, καταστήματα και διαμερίσματα.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Οι έρευνες συνεχίζονται και ερευνάται η συμμετοχή και άλλων ατόμων στη διάπραξη των αδικημάτων.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής._
farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου