Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ABC


"Αν αποσυρθώ από την προεδρία η χώρα θα βυθιστεί στο χάος" δηλώνει ο πρόεδρος της Αιγύπτου , ενω νέες διαδηλωσεις κατά της κυβέρνησής του προγραμματίζονται την Παρασκευή. 
Στα πρόθυρα του εμφυλίου η χώρα, με συγκρούσεις υποστηρικτών και πολεμίων του Μουμπάρακ, που έχουν αφήσει πίσω τους τουλάχιστον έξι νεκρούς και περίπου 1.000 τραυματίες.
Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ABC ο Μουμπάρακ διεμήνυσε ότι "έχει κουραστεί με την προεδρία", ωστόσο "δεν μπορεί να αποσυρθεί από την προεδρία, γιατί η χώρα θα βυθιστεί στο χάος".
"Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των ανθρώπων για εμένα. Αυτή τη στιγμή νοιάζομαι μόνο για ....
...τη χώρα μου" δήλωσε ο Μουμπάρακ στην δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ, ενώ η χώρα ταράζεται από συγκρούσεις για 10 ημέρα. Για τις συγκρούσεις μετά την "κάθοδο" των οπαδών του και τις συμπλοκές που ακολούθησαν ο αιγύπτιος πρόεδρος δήλωσε "πολύ δυσαρεστημένος, δεν θέλω να βλέπω τους Αιγύπτιους να πολεμούν μεταξύ τους" ανέφερε.

Όπως λέει ο αιγύπτιος πρόεδρος αν εκείνος εγκαταλείψει την προεδρία θα δημιουργηθεί κενό εξουσίας, το οποίο θα καλύψουν όπως είπε οι "Αδελφοί Μουσουλμάνοι". Επανέλαβε δε ότι "δεν πρόκειται να το βάλει στα πόδια" και ότι "θα πεθάνει στο χώμα της Αιγύπτου"._

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΑΝΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου