Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ:ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ

Έχει παρατηρηθεί ότι οι πιο ηχηρές κλανιές συνήθως δεν βρωμάνε ενώ οι ύπουλες έχουν θανατηφόρα αποτελέσματα. Αυτό οδήγησε τους επιστήμονες του ΕΜΠ να αναζητήσουν στοιχειώδη σωματίδια. Βρέθηκαν λοιπόν τα Πορδίνα (εκ του Νετρίνα) τα οποία σχηματίζουν την Κλανίνη. Όταν η ροή της πορδής είναι τυρβώδης τότε τα πορδίνα δεν σχηματίζουν κλανίνη γιατί η ενέργεια σπαταλιέται κατά την έξοδο. Όταν η πορδή είναι άηχη τότε έχουμε στρωτή ροή οπότε η ενέργεια των πορδίνα χρησιμοποιείται για την δημιουργία κλανίνης. Η κλανίνη είναι ισοκυκλική ένωση υδρογονανθράκων. Τα νέφη κλανίνης όταν συγκεντρωθούν στην οροφή του σπιτιού δημιουργούν ηλεκτρικές εκκενώσεις. Ο τύπος υπολογισμού είναι ο εξής: Όπου Kl η ποσότητα κλανίνης σε ppm (Πάρτσ περ μίλιον) και Vs η είδική αντίσταση πρωκτικού σωλήνα. Για gay η τιμή είναι Vs=1, για Bisexual Vs=0.5 και για straight Vs=0.01 Re ο αριθμός Reynolds που ορίζει αν η ροή είναι στρωτή ή τυρβώδης. Or είναι σταθερά που εξαρτάται από τον τύπο του φαγητού .

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν κάποιοι είναι σε κλειστό χώρο και κλάνουν να....

... δημιουργούνται καφετί σύννεφα τα οποία στη συνέχεια υγροποιούνται και τότε έχουμε την βροχή σκατών. 
Όταν κάποιος δεν φάει υγιεινά τότε φυσικό και επόμενο ειναι, οι κλανιες του να ειναι μολυσμένες. Επομένως δημιουργείται ένα καφέ σύννεφο και έχουμε το φαινόμενο της όξινης βροχής των σκατών. 

Σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία, τον Ενώχ και το Νοστράδαμο και του ΕΟΚ η κλανιά, σε ποικίλες εκδοχές της, θα αποτελέσει το κύριο όπλο των Έλ στην τελική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου μας. Οι προφητείες θέλουν τα ενεργειακά τους σώματα να αποκτούν μια τετραδιάστατη μορφή κατά τη διάρκεια της αποδέσμευσης ετούτης της ενέργειας η οποία θα ισοδυναμούσε με 1,4276 ΣΚτΤΝ, κάτι που θα σημάνει και το τέλος της γήινης ατμόσφαιρας όπως μας είναι γνωστή. (βλ.Nostradamus-Les Prophecies IV,23-27D) δεν υπάρχουν αυτές οι κλανιές!!!!!!!!!!!!!!!!_

HOLY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου