Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΠΔ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ....

Ακόμα ψάχνουν τα λεφτά της δόσης/εων, τα μαύρα, της λίστας Falciani και ποιος ξέρει πόσα ακόμα, ακόμα περιμένουμε να δούμε ενιαίο μισθολόγιο και έχω βαρεθεί, τους έχω βαρεθεί!

Πριν λοιπόν βρουν που ήταν τα λεφτά που πήγαν στο εξωτερικό μέσω Off shore ή στο πορτ μπαγκαζ πολυτελών αυτοκινήτων δημοσιογράφων μέσω συνόρων Ιταλίας (sic) καλά θα ήταν να κοιτάξουν πιο κοντά γιατί....οι κύριοι και κυρίες που πήγαν-στείλαν-ταχυδρόμησαν-οδήγησαν τα μαύρα λεφτά στην Ελβετία τα έχουν ήδη εξαφανίσει στο Μακάο, στις νήσους Τζέρσεϊ και αλλού. Δηλαδή το μόνο που θα βρεθεί από τις όποιες έρευνες είναι στοιχεία ότι πριν τρία χρόνια υπήρχαν κάποια χρήματα που πλέον δεν υπάρχουν. Και θα συνεχίζονται οι έρευνες και θα κυνηγάμε την ουρά μας και ούτω καθεξής. Υπάρχουν χρήματα όμως εγγύτερα, στις θυρίδες του .........Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων καθώς επίσης και όλες τις εγχώριες τράπεζες που έχουν θυρίδες. Το γιατί δεν ελέγχονται είναι ηλίου φαεινότερο, αφού οι ελεγκτές είναι και οι ελεγχόμενοι! 

Όταν ανοίγεις μια θυρίδα υπογράφεις ότι είσαι υπόλογος για το περιεχόμενο και αποδέχεσαι ότι είσαι ανά πάσα στιγμή ελεγχόμενος από τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους. Το ζήτημα είναι ότι ακόμα και στις θυρίδες του κρατικού οίκου, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων δεν έχει γίνει ποτέ έλεγχος! Δεν μιλάω φυσικά για όλες τις θυρίδες αλλά κυρίως για τις θυρίδες δικαστικών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δημοσιογράφων,  πολιτικών,  εφοριακών κ.α.. Μέσα σ'αυτές τις θυρίδες υπάρχουν χρήματα, χρυσός σε λίρες και μπάρες, κοσμήματα, δολάρια,  γιέν αλλά και στοιχεία που οδηγούν σε όλα τα παραπάνω χωρίς να αποκλείονται και στοιχεία εγκληματικών ενεργειών!
Πρέπει άμεσα αν θέλουν να κατευνάσουν την οργή του λαού να ειδοποιήσουν τους κατόχους των θυρίδων να παρουσιαστούν και παρουσία της ΥΠΕΕ να γίνει καταγραφή του περιεχομένου αυτών των θυρίδων στο ΤΠΔ αλλά και σε τράπεζες τουριστικών περιοχών κυρίως. Αν ο κάτοχος της θυρίδας δεν καταστεί δυνατόν να παραστεί τότε η θυρίδα θα παραβιάζεται με την παρουσία Εισαγγελέα εντός δέκα ημερών. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν και φυσικά δεν θα μπορούν να ξαναεξαφανισθούν! Ακόμα και μέσα στον τρέχον μήνα, θα βρισκόμασταν μπροστά σε πακτωλό χρημάτων άμεσα προσβάσιμα.
Περιμένω από αυτό το αρθράκι επερώτηση στην Βουλή,  βοήθειά μας (κάντε και κάνα σταυρό)._ farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου