Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.....?

Ξεκινώντας μετά πολύ καιρό να γράψω είχα μόνη σκέψη να στοχοποιήσω την τέταρτη εξουσία ως συνεργάτη και υποκινητή και δοσίλογο και, και, και.... των σκοτεινών αντιλαϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα. Η Δημοσιογραφία, είναι η τέταρτη κατά σειρά διακριτή λειτουργία της ενιαίας κρατικής εξουσίας, ακολουθεί την Δικαστική εξουσία και εκδηλώνεται σε κάθε δημοκρατικά ευνομούμενη Πολιτεία.

Αυτή η καθημερινή εναλλαγή όμως των δημοσιογράφων από το μετερίζι της γκλίτσας, στην αντίσταση του προβάτου, με έχει θάψει σε θεωρίες συνωμοσίας, σε payroll της SIEMENS και offshore λογαριασμούς δημοσιογράφων. 

Τρελαίνομαι όταν οι εφιάλτες της δημοσιογραφίας προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν δείχνοντας με το λερωμένο δάχτυλό τους μια τους πολιτικούς, μια τους επιχειρηματίες, μια τους ξένους, μια τους αστυνομικούς, αφήνοντας πάντα απ'έξω την ουρά τους. Αυτοί δεν είναι η τέταρτη εξουσία, το δεκανίκι όλων των ''αλλαγών'', των ''επανεκκινήσεων'', των ''νταβατζήδων'' κ.ο.κ.?

Τους δημοσιοκάφρους είχα σκοπό να πικράνω, πρωτοκλασάτους και μη, που επιθυμούν μόνο τον προσωπικό τους πλουτισμό με κάθε τρόπο έχοντας εσωτερική πληροφόρηση. 

Οι ''πρώτοι'' γίνονται εκδότες και παπαγαλάκια των επιχειρηματιών με παχυλές αμοιβές για τις ύποπτες υπηρεσίες τους και οι ''δεύτεροι'',.....
... βουλευτές.

Όταν όμως στο site της Βουλής είδα τι σπούδάσαν και τι δηλώνουν για επάγγελμα οι Βουλευτές μας (μετά από αρκετή προσπάθεια μια και τα πολιτικά κόμματα έχουν τέτοιες ''δικλείδες ασφαλείας'') άρχισα να εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο για την ''συμμετοχική μας δημοκρατία'', αλλά περισσότερο για την δική μου ευθύνη ως ψηφοφόρου και τους  ''αντιπροσώπους'' μου, που εγώ έστειλα εκεί!

Ρίξτε μια ματιά για το ποιοι έχουν δικαίωμα στο αύριο, αλλά και καθορίζουν το δικό μου:

         ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ       ΙΑΤΡΟΙ         ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ           ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 34                22                           25                                       09
Ν.Δ.              30               09                           14                                       10
Κ.Κ.Ε.           04               02                           02                                       02
ΛΑ.Ο.Σ.        03               03                           01                                       03
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 01               01                           01                                       01
ΑΝΕΞ/ΤΟΙ 07               01                          02                                       03

ΣΥΝΟΛΟ: 79                  38                               45                                       28
ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ: 190 !

Τέσσερα επαγγέλματα δηλαδή αντιστοιχούν στο 63% των επαγγελμάτων των Βουλευτών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου τους.

Οικονομολόγοι (δηλώνουν Οικονομολόγοι ή έχουν Οικονομικές σπουδές), λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ, σύνολο 25! Τώρα εξηγείται η πορεία της χώρας, προς τους 14 (προς το παρόν) Οικονομολόγους της Ν.Δ.! Είναι γνωστό ότι δυο Οικονομολόγοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν, που να συνεννοηθούν 25, ένας από τους οποίους είναι και ο αντιπρόεδρος-Οικονομολόγος-Δικηγόρος, Πάγκαλος!

Επιστρέφω όμως στο αγαπημένο μου θέμα, τους δημοσιογράφους (που βέβαια δηλώνουν Δικηγόρος-Δημοσιογράφος ή Οικονομολόγος-Δημοσιογράφος, αλλά σίγουρα και πάντα με δυο συντάξεις, + μια του Βουλευτή).

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, στην Ελλάδα αριθμούν των δυσανάλογο αριθμό για τα 10 εκατομμύρια Ελλήνων των 20.000 (όσους δηλαδή έπρεπε να είχε μια χώρα με τουλάχιστον τον διπλάσιο αριθμό κατοίκων), και όμως από αυτό το υπέρογκο νούμερο έχουν κατορθώσει ένα ακόμα πιο μεγάλο άθλο, να αποτελούν το 9,3% των Ελλήνων Βουλευτών! Όσο για τους δικηγόρους? οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους 37.000 δικηγόροι αντιπροσωπεύονται με το εξοργιστικό ποσοστό του 26%!!!!

Νομοθετική-Εκτελεστική-Δικαστική-Δημοσιογραφία,.....ξεχάστε μια και για πάντα το ''η φαντασία στην εξουσία'', στην Ελλάδα, νυν και αεί, η εξουσία στην ....εξουσία.

Οι αριβίστες Δικηγόροι και Δημοσιογράφοι είναι και οι δυο κυριότεροι λόγοι-αιτίες ώστε να αλλάξει το σύνταγμα ως προς τις ποσοστώσεις αλλά και τον αριθμό των υποχρεωτικών επαγγελμάτων εντός του κοινοβουλίου.

Δεν τους συγχωρώ πλέον τίποτα, προτιμώ να συγχωρήσω τους λίγους πολιτικούς που τουλάχιστον προσπαθούν και αποτυγχάνουν παρά τους ρουφιάνους, που δεν προσπαθούν, δεν δίνουν λύσεις, δεν τιμωρούν, δεν λένε την αλήθεια, αλλά και λένε ψέματα, δεν αγαπούν τον συνάνθρωπό τους, παρά μόνο όταν έχει πια ...πεθάνει._farmaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου